vineri, 1 martie 2024

Mama care își ținea fiul de 12 ani într-o cușcă de câine, îl bătea, înfometa și tortura a fost condamnată la 20 de ani de închisoare


La sfârșitul anului 2022, o mamă a fost arestată după ce fiul său a fost găsit într-o stare de sănătate gravă, subnutrit și în comă, ceea ce a condus la acuzații că și-a bătut și înfometat copilul în mod repetat.


Conform relatărilor, mama și-a subiectat fiul la tortură, incluzând stropirea cu apă rece și expunerea la temperaturi scăzute timp de ore, ceea ce a pus viața băiatului în pericol. Psihiatrul a mărturisit că mama, care suferea de o boală mintală gravă, a dezvoltat o relație paranoică cu o prietenă manipulatoare, care a fost, de asemenea, condamnată la închisoare pentru complicitate.


În cadrul procesului, ambele femei și-au recunoscut vina, mama explicând că a încercat să disciplineze fiul său. Judecătorul a remarcat distrugerea psihologică a băiatului, iar complicele a pretins că nu știa de amploarea abuzurilor, deși schimburile de mesaje contrazic acest lucru.


Guvernul a deschis o investigație pentru a evalua dacă autoritățile ar fi putut interveni mai devreme pentru a salva copilul. Verdictele pot fi atacate cu recurs, iar instanța a ordonat ambelor femei să urmeze terapie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog