miercuri, 28 februarie 2024

Tragedie la Spitalul Santo Spirito: Mama acuză neglijența medicilor în cazul morții fetiței sale. Trei medici și o moașă implicați în investigații


Valentina a pierit la scurt timp după ce mama ei a adus-o pe lume, la spitalul Santo Spirito pe 15 februarie. Vinovați încep să fie identificați, fiind implicați trei medici și o moașă, responsabili de îngrijirea mamei și a nou-născutului, conform Corriere Della Sera.


Vlada Savciuc, o femeie moldoveancă în vârstă de 29 de ani, s-a prezentat la spital când a observat că a rupt apa și că nașterea este iminentă. Cu toate acestea, chiar și cu eforturile medicale, moartea fetiței sale a intervenit imediat după naștere.


Acuzațiile mamei sunt îndreptate către personalul medical, susținând că a fost neglijată și abandonată în timpul travaliului. Chiar și după ce a resimțit simptome neobișnuite, a fost liniștită și i s-a spus să nu își facă griji.


Avocații unuia dintre medicii implicați afirmă că aceștia au monitorizat îndeaproape starea mamei lui Valentina. Cu toate acestea, mărturiile mamei indică altceva, susținând că, deși a cerut ajutor, a fost ignorată și lăsată să se descurce singură. 


Mama explică cum a fost lăsată singură în momentele critice, în ciuda cererilor repetate de asistență medicală. Colega ei de salon a fost cea care a alertat personalul medical după ce starea ei s-a deteriorat. Cu toate acestea, nașterea prematură a fetiței a avut loc, dar timpul său pe lume a fost tragic de scurt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog