miercuri, 28 februarie 2024

Scandal la Unitatea de Primiri Urgențe din Brăila: Paznicul filmat legând un pacient de pat, iar o infirmieră sugerează internarea la psihiatrie. Dosar penal deschis pentru cercetare abuzivă


Un incident șocant a avut loc la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean Brăila, unde un paznic a fost surprins pe film legând un pacient de pat. Înregistrarea video a devenit virală pe rețelele de socializare, iar o infirmieră a fost auzită spunând că pacientul ar trebui să fie trimis la nebuni. Autoritățile au deschis o anchetă pentru a clarifica situația.


Potrivit informațiilor oferite de Poliţia Municipiului Brăila, un dosar penal pentru purtare abuzivă a fost deschis în urma sesizării din oficiu pe baza imaginilor care au fost publicate online. Înregistrarea arată un paznic al UPU Brăila care leagă mâinile unui pacient de un pat mobil, în timp ce o infirmieră discută despre situația acestuia, sugerând că unitatea nu este un spital de psihiatrie.


Managerul Spitalului Judeţean Clinic de Urgenţă (SCJU) Brăila, Didi Crintea, a declarat că a cerut o anchetă imediată în legătură cu acest incident, subliniind că astfel de comportamente sunt regretabile și inacceptabile. Managerul a menționat că ancheta va fi realizată de către UPU Brăila și va fi tratată cu seriozitate pentru a clarifica întreaga situație.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog