miercuri, 21 februarie 2024

Un român şi-a obligat soţia să se prostitueze timp de opt ani în Europa


Acțiunea a fost desfășurată cu profesionalism de către polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub supravegherea procurorilor DIICOT.


Conform investigațiilor desfășurate, în perioada 2016 - februarie 2024, s-a descoperit că o persoană ar fi exploatat sexual soția sa, transportând-o în diverse locații din Marea Britanie, Italia și Germania, prin utilizarea violenței fizice și psihice, forțând-o să practice prostituția în beneficiul său material.


Într-un gest de disperare, victima a refuzat continuarea acestui calvar, moment în care persoana suspectată ar fi recurgut la amenințări grave, inclusiv cu moartea, îndreptate nu doar către fiul lor minor, care se afla în compania mamei sale, ci și către aceasta, cu scopul de a o determina să revină asupra deciziei sale.


În urma investigațiilor intense și a eforturilor depuse, suspectul a fost localizat într-un imobil din municipiul Câmpulung, unde se afla însoțit de copilul minor. Acesta din urmă a fost preluat în grijă de reprezentanții DGASPC Argeș.


Bărbatul a fost reținut de către procurorii Serviciului Teritorial Pitești al DIICOT și va fi prezentat miercuri în fața Tribunalului Argeș cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog