joi, 22 februarie 2024

Câte energizante a băut copilul din Bistrița în ziua în care a făcut infarct.


 Tragedia a lovit terenul de fotbal din pitorescul Maieru. În afara orelor de școală, 16 copii se antrenau pentru echipa de juniori, dedicându-și pasiunea pentru fotbal.


Antrenamentul obișnuit a durat aproximativ 75 de minute, iar la finalul său, după ora șase seara, antrenorul a părăsit terenul. Cu toate acestea, copiii au rămas în continuare pe gazon. Într-un moment de neașteptat, unul dintre băieți a căzut subit, ca secerat. Colegii săi, cuprinși de panică, au apelat imediat serviciile de urgență, iar apoi au sunat și părinții.


Marius Rus, reprezentant al ISU Bistrița Năsăud, a confirmat că au găsit tânărul într-o stare inconștientă, în stop cardio-respirator. Eforturile echipei medicale au fost neîncetate, însă, din păcate, nu au putut salva viața adolescentului.


Alexandru Boldiș, antrenorul echipei, a relatat că băiatul a început să se plângă de dureri în piept și să se simtă extrem de rău la scurt timp după antrenament, pierzându-și cunoștința.


Primarul comunei Maieru a sugerat că tragedia ar fi fost cauzată de consumul excesiv de băuturi energizante.


Ioan Borș, primarul comunei Maieru, a adăugat că colegii copilului au menționat că acesta a consumat două doze în timpul zilei și încă una după antrenament.


Anuța Bolfă, diriginta clasei, a confirmat zvonurile, adăugând că a auzit că adolescentul ar fi consumat o doză dimineața.


Comunitatea este zguduită de pierderea tragică a tânărului.


O mamă a unui coleg a povestit cum fiul ei a simțit că inima bate puternic, moment în care a sunat disperat după ajutor, dar, din nefericire, a fost prea târziu.


Adrian Crăciun, directorul liceului Tehnologic Maieru, a subliniat că problema băuturilor energizante devine tot mai evidentă și că acesta ar putea fi un factor în această tragedie.


Potrivit surselor judiciare, adolescentul a suferit un infarct miocardic, însă cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită de medicii legiști.


Tânărul, pasionat de sport, nu era cunoscut cu probleme medicale și lăsa în urmă o familie îndurerată și doi frați mai mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog