vineri, 23 februarie 2024

Un sucevean supărat că avea netul slab a tăiat cu toporul toate cablurile din bloc. Urmarea este șocantă


 Un incident neobișnuit a zguduit liniștea unui palier din Suceava, în vârstă de 43 de ani fiind la centrul atenției. Izvorul frustrărilor sale a fost semnalul slab de internet, o problemă aparent minoră care l-a determinat să cedeze nervos. Cu o reacție extremă, a luat un topor și a tăiat toate cablurile pe care le-a găsit în zonă, de la alimentarea cu energie electrică până la internet și cablu.


Alertat de un vecin afectat de gestul său, serviciul unic de urgență 112 a fost chemat în ajutor. În scurt timp, un echipaj de poliție a sosit la fața locului, dar confruntat cu comportamentul agresiv al bărbatului, au fost necesare încă două echipaje pentru a face față situației.


Cu o intervenție hotărâtă, polițiștii au reușit să pătrundă în apartamentul unde bărbatul s-a baricadat. Ulterior, fiind imobilizat, acesta a fost transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, iar apoi transferat la Secția de Psihiatrie din Burdujeni pentru evaluare și tratament.


Pe lângă consecințele comportamentului său, bărbatul se confruntă acum și cu un dosar penal, fiind investigat pentru infracțiunea de distrugere. Un incident care arată cât de importantă este gestionarea corectă a stresului și a emoțiilor în situații tensionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog