miercuri, 21 februarie 2024

O mamă şi-a lovit copilul cu maşina, după ce l-a pedepsit să meargă pe jos de la şcoală


Într-o zi care ar fi trebuit să fie obișnuită, o mamă, Sarai Rachel James, a avut parte de un coșmar când decizia ei de a-și trimite fiul acasă pe jos a dus la un incident tragic. Potrivit rapoartelor, ea și-a luat fiul de la școală pe 9 februarie, dar ceea ce a urmat a schimbat totul.


La doar opt străzi distanță de școală, într-o încercare de a-și disciplina copilul, James a decis să îi spună să coboare din mașină și să meargă pe jos. Însă, într-un moment de neatenție, copilul ar fi încercat să apuce mânerul portierei, iar consecințele au fost cumplite. Mașina a fost pusă în mișcare, iar fiul ei a fost trag sub roata din spate.


Rezultatul: un minor rănit, dus la spital cu zgârieturi pe spate și cap. „A fost un miracol că nu a fost rănit mai rău de atât”, a mărturisit șeful Departamentului de Poliție din Boaz, Michael Abercrombie.


Cu toate acestea, tragedia nu s-a oprit aici. Autoritățile au considerat comportamentul mamei ca fiind abuz asupra minorului, iar aceasta a fost acuzată în consecință. Cu o cauțiune de 50.000 de dolari, ea a fost eliberată din închisoare, dar nu este clar dacă a angajat un avocat. Mai mult, autoritățile i-au interzis să se mai apropie de fiul ei, lăsând o familie frântă de durere și regret.


În plus, o altă persoană, o femeie în vârstă de 53 de ani, a fost implicată în acest incident tragic și a fost acuzată de punerea în pericol a bunăstării unui copil. O situație care arată cât de fragilă și imprevizibilă poate fi viața.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog