miercuri, 28 februarie 2024

Băiat de 10 ani, electrocutat mortal în camera de hotel



Jack Piper-Sheach se afla într-o escapadă de vacanță în orașul de pe litoral când o tragedie neașteptată s-a abătut asupra familiei sale la hotelul Tiffany. Potrivit The Sun, copilul era plin de entuziasm pentru timpul pe care urma să-l petreacă alături de mama sa, mătușa și bunica, dar bucuria i-a fost curmată de un șoc electric devastator.


Pe data de 3 septembrie a anului trecut, Jack, în vârstă de 10 ani și originar din Grimsby, Lincs, a fost descoperit inconștient de către membrii familiei sale în jurul orei 22:40. Serviciile de salvare au intervenit rapid, iar copilul a fost transportat de urgență la spital. Mama sa a stat alături de el timp de 4 zile, sperând într-un miracol care să-l salveze pe fiul său. Din nefericire, după patru zile de luptă, inima lui Jack a încetat să mai bată.


Un cadru medical a confirmat ulterior căuza morții lui Jack drept o leziune hipoxică cerebrală provocată de stopul cardiac prelungit, generat de șocul electric suferit. Hotelul a fost închis pentru câteva săptămâni după tragicul incident, însă ulterior și-a reluat activitatea.


Katie, mătușa băiatului, a transmis un mesaj emoționant în care a descris pierderea lui Jack drept o lovitură grea pentru familia lor.


„Inima nepotului meu a fost răpită prea devreme de noi, într-o tragedie cumplită petrecută în timpul vacanței noastre în Blackpool. Nu ne-am fi imaginat vreodată că vom pierde un suflet atât de drag nouă la doar 10 ani. Jack era lumina și energia familiei noastre, mereu zâmbitor și plin de viață. Plecarea sa bruscă ne-a lăsat cu inimile frânte", a scris Katie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog