miercuri, 28 februarie 2024

Alertă! Tragedie într-o Biserică: Ginerele Preotului se Prăbușește de pe o Schelă


 După mai bine de o lună de la tragicul eveniment în care a căzut de pe o schelă, unde se urcase pentru a ajuta la împodobirea cu flori a bisericii, ginerele preotului din Curtici a pierdut lupta și s-a stins la doar 30 de ani.


Bogdan, tânărul dedicat, nu a observat gaura din podeaua schelei, creată de muncitori pentru a urca gălețile cu vopsea la înălțime. A căzut zece metri și s-a zdrobit de pardoseala bisericii.


A fost adus de urgență la spital în comă, cu răni grave la coloană și cap. Cu toate eforturile depuse, nu a mai putut lupta. A obosit și a plecat să se odihnească pentru totdeauna.


Prietenii, colegii și cei care l-au cunoscut au transmis mesaje emoționante pe internet, imediat ce au aflat de tragedie. „Tânărul Bogdan, colegul meu de seminar, tatăl unui băiețel de câteva luni, a plecat spre Împărăția lui Dumnezeu. Când tinerii pleacă, ne reamintim de fragilitatea vieții... Să mângâie Dumnezeu familia îndurerată și să-l așeze pe Bogdan în Împărăția Sa!”, „Să-l ierte Dumnezeu și să-i ofere odihnă în pace! Condoleanțe familiei!”, „Un mare păcat... Să-l odihnească Dumnezeu și să dea putere familiei sale”, „Doamne, primește în dreapta Ta un om atât de bun!”, „O durere profundă... Să-l odihnească în pace și să ofere multă mângâiere familiei.”, „Să-l ierte Dumnezeu și să-i ofere odihnă veșnică. Această veste tristă ne cutremură pe toți”, „Odihnește-te în pace, Bogdan!”, „Rămas bun, coleg de seminar! Am fost colegi și erai un băiat de nota 10. Să te odihnească Dumnezeu în pace”, „Să te odihnești alături de îngeri, Bogdan”, „Se pare că Dumnezeu alege doar oameni tineri în această perioadă... Odihnește-te în pace, Bogdan. Condoleanțe sincere familiei.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog