miercuri, 27 decembrie 2023

Tânăra de 20 de ani care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor.


 Anca Gavrilă, una dintre victimele tragice surprinse în incendiul de la Ferma Dacilor, era o tânără în vârstă de 20 de ani, cu o viață în plină desfășurare. Originară din Călărași, Anca își începuse educația la Școala Mircea Vodă din acest oraș și continuase la Liceul Mihai Eminescu. La vârsta de 20 de ani, era studentă și activa în domeniul sportiv, urmând pașii tatălui său în lumea handbalului, fiind membră a echipei din Călărași.

Șocul provocat de evenimentul tragic a fost cu atât mai puternic pentru părinții tinerei, deoarece aceștia nu știau că fiica lor se afla în acel loc la momentul incendiului. Mama, în special, a intrat în panică atunci când a constatat că Anca nu mai răspunde la telefon. Cu durere în suflet, tatăl a declarat pentru Observator că familia nu avea cunoștință de prezența fiicei lor la Ferma Dacilor.

Incendiul violent de la Ferma Dacilor s-a produs în dimineața zilei de 26 decembrie, în localitatea Tohani, județul Prahova, rezultând în pierderea tragică a vieților a 7 persoane, inclusiv 3 copii. O persoană adultă este încă dispărută, în ciuda eforturilor de căutare care au durat mai mult de 24 de ore. Identificarea victimelor s-a realizat pe baza probelor ADN, iar printre persoanele afectate se numărau rude și apropiați ai lui Cornel Dinicu, proprietarul complexului Ferma Dacilor.

Evenimentul tragic a stârnit interesul autorităților, cu DNA implicându-se și redeschizând un dosar mai vechi referitor la modul în care funcționa Ferma Dacilor. În paralel, se continuă căutarea celei de-a opta persoane dispărute, iar la sediul Poliției Mizil au loc audieri pentru a clarifica circumstanțele care au dus la această tragedie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog