miercuri, 27 decembrie 2023

O femeie i-a tăiat ciocanul soţului ei, după ce a descoperit că a întreținut relații ..... cu o nepoată de 15 ani


 Într-o scenă șocantă, o femeie înarmată cu o lamă de ras și-a mutilat soțul, fotografiind apoi actul și aruncând fragmentul în toaletă, după care a tras apa. Tânăra a mers ulterior la postul de poliție însoțită de fratele său, recunoscându-și fapta.

În timpul arestului preventiv, polițiștii au întrebat-o de ce a tras apa după ce a aruncat organele genitale ale soțului în toaletă. Răspunsul femeii a fost că a auzit că există posibilitatea ca acestea să fie cusute la loc și a dorit să se asigure că acest lucru nu se va întâmpla.

După aceste dezvăluiri șocante, o patrulă a fost trimisă la domiciliul cuplului, găsindu-l pe soțul femeii în viață, dar grav rănit. Acesta a fost transportat la spital, iar potrivit informațiilor furnizate de Daily Star, detalii despre starea de sănătate a bărbatului sunt extrem de limitate.

În ipoteza în care supraviețuiește, bărbatul va fi supus procesului judiciar după externare. Soția sa, inculpată sub acuzația de tentativă de omor, a susținut că gestul său extrem a fost motivat de relația sexuală a soțului cu nepoata sa minoră. Acest incident ridică întrebări serioase cu privire la impactul și consecințele violenței domestice în cadrul relațiilor familiale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog