sâmbătă, 2 decembrie 2023

O șansă nouă pentru cățelușul abandonat din Bacău: Tratament la o clinică privată, datorită intervenției unei bucureștence


 Un cățeluș abandonat în Bacău, care a fost predat hingherilor de către o femeie după doar două zile, primește acum șansa unei vieți mai bune datorită implicării unei bucureștence. Articolul din Deșteptarea a sensibilizat o femeie din București, care a decis să acorde sprijin financiar pentru tratamentul cățelușului la o clinică privată.


După ce a fost găsit pe stradă și adus la adăpostul Primăriei Municipiului Bacău de către o localnică, cățelușul a fost plasat în grija Serviciului de Gestionare Câini fără Stăpân. Evaluările inițiale au dezvăluit o fractură la un membru, dar starea sa generală părea promițătoare.


Un apel la solidaritate și ajutor în ziarul "Deșteptarea" a atras atenția unei femei din București, care a contactat autoritățile locale exprimându-și dorința de a contribui la îngrijirea cățelușului. Contactul a fost făcut cu medicul veterinar Ștefan Lepădatu de la Clinica Sal-Vet pentru a coordona investigațiile și tratamentul necesar.


Cățelușul a fost transferat la clinica privată pentru investigații amănunțite, iar echipa medicală de la Clinica Sal-Vet a confirmat diagnosticul anterior și a efectuat tratamentele necesare, inclusiv deparazitare și vaccinare. Deși interventiile chirurgicale pot fi târzii, medicii vor stabili un plan de tratament în zilele următoare.


Dinu Păncescu, șeful Serviciului de Gestionare Câini fără Stăpân, a transmis sincerele mulțumiri doamnei Ana din București, medicului Ștefan Lepădatu pentru promptitudine, și ziarului "Deșteptarea" pentru a fi fost instrumentul prin care această poveste de viață a ajuns la cunoștința publicului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog