vineri, 1 decembrie 2023

Hoț Prins în Iași După o Fugă Plină de Peripeții - Iubita Convinsă că Se Îndreaptă către o Altă Femeie


 Într-o poveste desprinsă parcă din filmele de comedie cu hoți, trei bărbați au fost condamnați în Judecătoria Iași pentru un furt petrecut în ianuarie 2022, după ce au încercat să spargă o casă de amanet din oraș. Situația s-a complicat atunci când iubita unuia dintre hoți i-a însoțit, convinsă că acesta merge la o întâlnire cu o altă femeie.

În prima încercare, cei patru hoți, însoțiți de iubita unuia dintre ei, au renunțat la operațiunea de spargere a casei de amanet atunci când ușa nu a cedat. Iubita bărbatului, convinsă că acesta mergea să-și petreacă timpul cu altcineva, s-a retras din expediție.

A doua încercare a fost pusă în practică de trei dintre hoți, doi frați și un minor, cunoscut sub numele de Benonaș. Aceștia au reușit să pătrundă în casa de amanet și să fure bijuterii, dar au fost surprinși de o patrulă de poliție care se îndrepta deja spre locație, alertată de sistemul de alarmă.

Fugind în diverse direcții, un hoț a fost găsit sub o mașină, iar fratele său s-a împotmolit în noroi după ce a încercat să sară peste un pârâu. Al treilea hoț, un minor la acea dată, a fost prins a doua zi la domiciliu.

Cei doi frați au fost condamnați la închisoare, iar minorul a primit o pedeapsă de 4 luni de supraveghere. Unul dintre hoți, cel care s-a împotmolit în noroi, a făcut recurs, iar cazul va fi judecat în ianuarie 2024 de Curtea de Apel Iași.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog