luni, 27 noiembrie 2023

Culiță Sterp a ajuns pe mâna medicilor: „S-a umflat puțin capul, am emoţii”


 


Culiță Sterp, cunoscut pentru cariera sa în muzică și aparițiile televizate, a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele sociale că a trecut printr-o intervenție chirurgicală de implant de păr. Artistul a dezvăluit că a avut deja două astfel de proceduri în 2017 în Turcia, dar nu a fost mulțumit de rezultatele obținute.

El a menționat că nu i-a plăcut rezultatul procedurilor anterioare și a decis să facă o nouă intervenție la Dr. Mihai Motora din Cluj, România. Culiță Sterp a explicat că această a treia intervenție a avut loc în zona frontală a capului, unde părul era mai rar, și a menționat că a fost o decizie motivată și de factori genetici.

Artistul a împărtășit și că experiența anterioară a fost relativ ușoară, fără dureri notabile datorită anesteziei. A postat imagini din timpul procedurii și a menționat că, deși s-a umflat ușor după intervenție, se simte bine.

Culiță Sterp a mai adăugat că, deși are emoții în legătură cu intervenția chirurgicală, știe că anestezia îl va ajuta să nu simtă disconfort. În urma intervenției, el a postat o imagine în care apărea chel, menționând că "s-a dus părul, urmează altul nou."

Pe lângă cariera sa în muzică, Culiță Sterp a fost și subiect de știri în legătură cu un accident auto pe care l-a provocat în Cluj și care a avut consecințe legale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog