duminică, 13 august 2023

Cu toții ne-am întrebat dacă dincolo de moarte există ceva. Un britanic căruia i s-a oprit inima mai multe minute, dar pe care medicii l-au readus la viață în mod miraculos, a făcut dezvăluiri uluitoare.


 Kevin Hill, în vârstă de 55 de ani, suferă de o boală rară și gravă numită calcifilaxie, caracterizată prin acumularea de calciu în vasele de sânge mici ale țesuturilor grase și ale pielii. Această afecțiune îl supune unor dureri intense și continue.


Starea lui Kevin Hill s-a deteriorat dramatic la un moment dat, ajungând să piardă o cantitate semnificativă de sânge și intrând în stop cardiac. Cu toate că șansele de supraviețuire erau reduse, medicii au intervenit și, prin minune, au reușit să-l readucă la viață.


Cunoscut acum sub numele de "Omul Miracol", Kevin Hill și-a împărtășit public experiența sa dintre momentul apropiat de moarte și revenirea la viață, după cum a relatat Mirror.


El a descris acea perioadă spunând: "Eram separat de corpul meu. Părea că mă aflam într-o dimensiune a spiritelor. Eram conștient de tot ce se întâmpla, dar simțeam o mare liniște interioară."


În timpul stopului cardiac, el a mărturisit că "știa că sângera și că situația era gravă. Personalul medical intra și ieșea într-un efort de a opri sângerarea." Kevin urmărea cum medicii încercau să-i salveze viața de pe marginea acelei dimensiuni.


"Știam că am murit. Eram separat de corpul meu," a adăugat el, subliniind însă că printr-un miracol a fost adus înapoi în lumea vie.


El a continuat povestea sa remarcând: "Am revenit la viață. Sângerarea s-a oprit. Știam că nu era momentul meu să mor."


Începutul coșmarului pentru Kevin a avut loc în vara anului 2021, când picioarele sale au început să se umfle din cauza acumulării excesive de apă. După numeroase vizite medicale, a fost internat în spital pentru tratament. Retenția de apă era cauzată de o problemă la valva cardiacă a lui Kevin.


În ianuarie 2022, el a suferit o intervenție chirurgicală pentru a rezolva această problemă, însă a dezvoltat ulterior calcifilaxie. Boala l-a chinuit timp de luni întregi, iar starea pielii sale era deplorabilă. Pierderea de sânge a fost atât de severă încât inima sa a încetat să bată pentru câteva minute. Cu toate acestea, medicii au reușit să-l resusciteze.


În prezent, Kevin Hill se recuperează aproape complet acasă, alături de soția sa, Camille Hill, în vârstă de 52 de ani. Deși mai resimte unele dureri la piciorul drept, Kevin este mult mai bine decât înainte. Chiar dacă drumul a fost dificil, el a reușit să învingă toate probabilitățile și să își revină la viață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog