duminică, 13 august 2023

”Alina plânge la propria înmormântare!”. Oamenii au început să tremure când au văzut lacrimi pe chipul fetei din sicriu

 



Un adunăm de oameni s-a adunat la înmormântarea Alinei, o tânără în vârstă de 18 ani, căreia i s-a încheiat viața într-un mod atroce la Mangalia, chiar de mâna celei pe care o considera o soră apropiată din copilărie. În mijlocul acestui moment tragic, mulțimea a fost martora unor scene uluitoare. Prima surpriză a fost dezvăluirea sicriului alb imaculat, care, în locul chipului marcat de rănile cumplite, a prezentat imaginea unei îngerițe dormind cu o expresie liniștită. Doar câteva urme ale loviturilor erau vizibile pe frunte, pe tâmple și pe piept, însă acestea, indiferent de cruzimea cu care au fost aplicate de către criminală, nu au reușit să estompeze frumusețea chipului tinerei. Nimeni dintre cei prezenți, care s-au apropiat cu flori și inimile în durere de patul ei mortuar, nu a putut să-și desprindă privirea de la chipul acesteia. Știau cu toții de câteva zile că intenția asasinului ei a fost de a-i schimonosi trupul, dintr-o ură și o invidie atât de adânc înrădăcinate, încât numai o minte psihopată le-ar putea gândi în tăcere, îndreptată împotriva prietenei cu care a împărtășit o bucată de viață, ani în șir.

Într-un moment de neuitat, cei din apropierea sicriului au fost cuprinși de spaimă atunci când au observat niște semne umede, asemănătoare lacrimilor, în colțul ochilor tinerei decedate. Unii au făcut semnul crucii și au izbucnit în plâns, în timp ce alții au ales să filmeze acea scenă nu pentru a o distribui pe rețelele de socializare, ci pentru a păstra o mărturie a ceea ce ei considerau a fi un semn venit dincolo de moarte. "Uitați, plânge! Alina plânge împreună cu noi," au afirmat cei din jurul sicriului, lăsând să se reverse durerea profundă și greu de exprimat în cuvinte.

Desigur, experții medico-legali au oferit o explicație științifică pentru aceste lacrimi apărute pe chipul Alinei, însă cei care îi plâng trecerea susțin că aceasta este o manifestare a tânărului, dincolo de viață.

Aceste momente înfricoșătoare de la înmormântare vor rămâne adânc întipărite în mintea tuturor celor prezenți. Chiar și această minune - faptul că Alina a fost păstrată într-o formă neîntinată în fața asasinului, care își dorea cu disperare să o vadă mutilată - nu va fi uitată. Lacrimile pe care le-au observat pe chipul fetei vor rămâne un simbol al tragediei, iar credința celor cărora li s-a părut că Alina le-a arătat un semn de dincolo de moarte nu va fi spulberată niciodată. "Alina plânge în fața propriei sale înmormântări," susurau rudele, măcinate de durere.

"Mergi în pace și cu condoleanțe, dragă copilă! Ai un loc în Rai, acolo unde suferința, tristețea și suspinul nu există, în timp ce prietena ta va fi condamnată să muncescă în iad pentru ceea ce a făcut. Ce păcat!" - a scris unul dintre cei mulți oameni care au resimțit ieri sentimentul acut al neputinței în fața acestei drame, o tragedie de neacceptat pentru o minte normală.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog