vineri, 9 februarie 2024

Un băiat de 19 ani fără permis a făcut prăpăd în Sibiu. A condus o mașină cu număr fals și a rănit grav doi tineri


 Un tânăr în vârstă de 19 ani din Sibiu a fost reținut de poliție în urma unui accident rutier grav în care au fost implicați doi pasageri. Potrivit IPJ Sibiu, tânărul este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni, printre care conducerea fără permis, conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea cu număr fals de înmatriculare, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor și furt.


Accidentul s-a produs când tânărul conducea un autoturism pe strada Salcâmilor din Sibiu și a pierdut controlul direcției, intrând în coliziune cu un copac. Ulterior, el a abandonat mașina și a părăsit locul accidentului. În vehicul se aflau doi pasageri, o fată de 18 ani din județul Vâlcea și un tânăr de 21 de ani din Sibiu, ambii suferind vătămări corporale grave și fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.


Ancheta a relevat că șoferul nu deținea permis de conducere, iar mașina pe care o conducea nu era înmatriculată. De asemenea, s-a descoperit că plăcuțele cu număr de înmatriculare de pe vehiculul implicat în accident fuseseră sustrase de la alt autoturism parcat în Sibiu în ziua precedentă.


Reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu au precizat că fata a suferit un traumatism sever de coloană vertebrală și cranio-facial, în timp ce bărbatul a suferit un traumatism cranian. Amândoi au fost transportați la Spitalul Județean Sibiu pentru îngrijiri medicale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog