vineri, 9 februarie 2024

Pacientă plină de răni după ce a fost internată la Socola. „Este carne vie. Am găsit-o într-o baltă de urină”


 

Pacientă plină de răni după ce a fost internată la Socola. „Este carne vie. Am găsit-o într-o baltă de urină”


Fiica unei paciente în vârstă de 71 de ani internată la Spitalul de Psihiatrie Socola din Iași a depus plângere la Direcția de Sănătate Publică și la managerul spitalului, acuzând că mama ei a fost ținută în condiții îngrozitoare și că prezintă răni pe spate și călcâie, fiind găsită de mai multe ori stând în propria urină.

Pacienta a fost internată la spital acum două săptămâni, iar fiica sa afirmă că a intrat pe picioarele ei, dar acum prezintă răni grave. Fiica a făcut și fotografii care arată gravitatea situației, inclusiv o escară gravă.

Înainte de internare, femeia era îngrijită la domiciliu și nu prezenta acele răni. Atât fiica, cât și îngrijitoarea afirmă că aceste leziuni nu existau înainte de internare.

Pacienta a fost externată, iar reprezentanții spitalului nu au dorit să comenteze incidentul. Fiica pacientei a depus o sesizare la managerul spitalului și la Direcția de Sănătate Publică pentru a cere dreptate, iar autoritățile sanitare au început să facă verificări în acest sens.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog