sâmbătă, 2 decembrie 2023

O femeie a născut bebelușul uriaș. Deși asistentele au spus că micuțul va cântări 4,5 kg, acesta a avut o greutate uluitoare


 Skye Shanelle Foster a împărtășit recent povestea sa pe platforma TikTok, unde a postat mai multe imagini din timpul sarcinii, surprinzându-și urmăritorii. Tânăra mamă a dezvăluit că estimarea inițială a greutății bebelușului său era de 4,5 kilograme, însă când a născut prin cezariană, s-a trezit cu o surpriză uluitoare: micuțul său cântărea peste 5,5 kilograme.

Skye a explicat că data estimată pentru naștere era pe 13 noiembrie, dar a ajuns la maternitate pe 8 noiembrie și a dat naștere băiețelului ei pe 11 noiembrie. Experiența nașterii a fost descrisă ca fiind îngrozitoare, însă Skye a subliniat că, în ciuda dificultăților, nu ar schimba nimic în legătură cu această experiență.

Povestea incredibilă a lui Skye a șocat mulți internauți, iar comentariile au evidențiat admirația și uimirea față de dimensiunile remarcabile ale nou-născutului. Unii au catalogat-o pe Skye ca pe o "războinică absolută", în timp ce alții au exprimat mirare față de faptul că copilul său avea o greutate atât de mare la naștere, comparând-o cu greutatea altor bebeluși de aceeași vârstă.

Comentariile au variat de la expresii de uimire până la încurajări și urări de bine pentru proaspăta mamă, subliniind caracterul excepțional al experienței sale de naștere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog