vineri, 1 decembrie 2023

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, Decizie Financiară Neașteptată: Mașină de 120.000 de Euro Cumpărată cu Credit Bancar




 Gabriela Cristea și Tavi Clonda surprind publicul cu o decizie financiară îndrăzneață: achiziționarea unei mașini de lux în valoare de 120.000 de euro prin intermediul unui credit bancar. Cuplul a dezvăluit că plătește lunar o rată de 1700 de euro pentru această mașină, având și o altă rată pentru o altă mașină în valoare de aproximativ 700 de euro.

Contrar așteptărilor, cei doi susțin că nu mai au alte datorii la bănci și că mașina nouă, luată în leasing, îndeplinește toate necesitățile lor. Cu toate acestea, investițiile nu se opresc aici, deoarece cuplul a început lucrări noi la casă.

Tavi Clonda a declarat că, în curând, vor finaliza garajul și vor adăuga și o căsuță pentru "Albă ca Zăpada". Entuziasmat de proiectele lor, el a subliniat că atunci când încep ceva, fac totul.

Însă, cheltuielile nu se opresc aici pentru Gabriela și Tavi. Cu doar două săptămâni înaintea începerii noului an școlar, cei doi părinți trec pentru prima dată prin emoțiile înscrierii la școală a fiicei lor, Victoria, în clasa pregătitoare. În ciuda faptului că nu a împlinit încă șase ani, micuța va începe școala, iar părinții săi sunt încântați să o vadă în uniformă.

Gabriela și Tavi au recunoscut că această perioadă va fi una dificilă, deoarece fetițele lor, Victoria și Iris, vor fi separate pentru prima dată, iar Iris va continua să meargă la grădiniță. Cuplul a împărtășit momentul emoționant al înscrierii pe rețelele de socializare, subliniind importanța adaptării în această nouă etapă a vieții lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog