joi, 21 decembrie 2023

Diana Șoșoacă a anunțat că a depus plângere penală împotriva lui George Simion: ”Să-mi spui că vrei să mă violezi. Pe bune?”


 În cadrul recentei dezbateri privind bugetul de stat pentru anul 2024, atmosfera tensionată din Parlamentul României a atins cote alarmante într-un incident șocant între liderul AUR, George Simion, și senatoarea independentă Ana Maria Șoșoacă. Confruntarea acerbă dintre cei doi a culminat cu înjurături, amenințări și un act de violență fizică, transformând sala de dezbateri într-un teatru al scandalului.

Potrivit martorilor oculari, discuțiile aprinse dintre Simion și Șoșoacă au escaladat rapid într-un schimb verbal extrem de agresiv. George Simion ar fi ajuns să înjure și să amenințe pe tonuri grave, iar situația a culminat cu un gest șocant: liderul AUR a lovit telefonul senatoarei, care a căzut pe jos.

În plus, informații ulterioare au dezvăluit că George Simion i-ar fi adresat senatoarei cuvinte extrem de jignitoare și obscene, afirmând: "Te agresez sexual, scroafo!"

Ana Maria Șoșoacă nu a ezitat să reacționeze la aceste incidente inadmisibile, anunțând public că a depus o plângere penală împotriva lui George Simion. Pe pagina sa de Facebook, Șoșoacă a explicat motivele plângerii, menționând că deputatul AUR este acuzat de violențe exercitate împotriva ei, amenințări, șantaj și distrugere.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, senatoarea a subliniat gravitatea afirmațiilor lui Simion, care ar fi sugerat un act de violență sexuală, adăugând: "AUR face un joc murdar. Pot să accept multe. Am acceptat multe insulte în Parlamentul României. Dar chiar să-mi spui că vrei să mă violezi. Pe bune? Să mă faci și scroafă."

Ana Maria Șoșoacă a atras atenția asupra comportamentului inacceptabil al liderului AUR, insistând asupra necesității unor standarde etice și morale înalte în cadrul dezbaterilor parlamentare. Incidentul a generat o reacție promptă din partea opiniei publice, care a condamnat vehement violența și limbajul vulgar în cadrul dezbaterilor politice. Este de așteptat ca autoritățile competente să investigheze în detaliu acest caz și să dispună măsurile potrivite în conformitate cu legea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog