miercuri, 22 noiembrie 2023

Nu iti grabi inima. Ofera-i iubire atunci cand este pregatita sa iubeasca cu adevarat.


 Adevărata iubire va găsi drumul în viața ta atunci când vei renunța la căutarea disperată a ei.

Iubirea autentică se va dezvălui în existența ta în momentul în care nu vei mai simți nevoia imperioasă de ea, atunci când vei înțelege că ești întreagă în mod independent și fericirea ta nu depinde de nimeni altcineva.

Când toate rănile sufletului tău vor fi vindecate și vei deschide inima spre noutate, iubirea adevărată va păși în viața ta.

Adevărata iubire nu va întârzia să apară atunci când decizi să înveți din greșelile trecutului, să ierți persoanele care te-au rănit și să renunți la tot ceea ce te ține ancorată în trecut.

Această iubire pură va deveni evidentă atunci când îți asumi controlul vieții tale, când îți dai seama că tu deții frâiele propriului destin.

În acel moment unic, iubirea adevărată va păși în existența ta odată cu conștientizarea că anumite persoane și lucruri nu sunt cu adevărat menite să fie alături de tine.

Când decizi să trăiești propria viață, să nu te mai uiți în stânga și în dreapta, să nu lași pe alții să îți influențeze deciziile și să îți construiești propriul viitor, atunci vei atrage în mod natural iubirea adevărată.

Adevărata iubire nu va bate la ușa inimii tale doar când vei învăța să o cunoști cu adevărat.

Când te vei realiza că meriți să fii iubită, când vei găsi puterea de a te vindeca și ierta pentru fiecare detaliu marunt al trecutului, atunci vei deveni pregătită pentru a primi iubirea adevărată.

Nu grăbi lucrurile. Nu presa dragostea. Permite inimii tale să evolueze în mod natural. Așa cum se întâmplă în natură, iubirea adevărată va înflori în viața ta în momentul potrivit.

Adevărata iubire nu vine doar când îți dorești tu, ci atunci când condițiile sunt perfecte pentru ea să înflorească.

Această poveste remarcabilă a tripleților din Vigo subliniază nu doar raritatea unui astfel de eveniment, ci și complexitatea provocărilor întâmpinate de familiile care se ocupă de creșterea copiilor multipli. Într-un context de resurse limitate și sprijin social redus, este esențial să se dezvolte politici și servicii menite să ajute și să susțină aceste familii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog