vineri, 24 noiembrie 2023

Cum s-a răzbunat un băiat de 19 ani pe poliția din Constanța, după ce prietenul său a fost arestat


Act de Răzbunare După Arestarea Prietenului: Oglinzile Laterale Ale Poliției Distruse

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au anunțat joi că un tânăr de 19 ani este subiectul unei anchete penale pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În noaptea de 16 noiembrie 2023, în jurul orei 23:30, inculpatul B.N. s-a deplasat la sediul Postului de Poliție Cobadin, unde a distrus în totalitate ambele oglinzi laterale ale autospecialei inscripționate cu însemnele poliției, marca Dacia Duster cu numărul de înmatriculare MAI XXXXX, proprietatea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța, aflată în dotarea Postului de Poliție Cobadin și parcată în parcarea exterioară special amenajată.

Procurorii au precizat că motivul distrugerii a fost dorința de răzbunare a tânărului, după ce, cu o zi înainte, prietenul său fusese arestat într-un dosar instrumentat de polițiștii din Cobadin.

Pe lângă aceasta, tânărul este cercetat și în alt dosar pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Investigațiile continuă pentru a clarifica circumstanțele complete ale distrugerii autospecialei poliției și pentru a aduce la lumină motivele care au stat la baza acestui comportament infracțional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog