vineri, 17 noiembrie 2023

150 de copii îi spun “mamă”. Fostă gimnastă de performanţă, Maica Ecaterina şi-a dedicat viaţa micuţilor abandonaţi de lume şi de soartă

 

Maica Ecaterina este o femeie dedicată, fostă gimnastă de performanţă și economist de profesie, care a ales să își dedice viața lui Dumnezeu și copiilor abandonați sau proveniți din familii cu probleme. La Așezământul Sfântul Leontie din Rădăuţi, ea găzduiește și îngrijește peste 150 de copii care au fost abandonați sau au fost victime ale abuzului.

Fiecare copil are o poveste de viață tulburătoare, dar Maica Ecaterina și echipa ei fac tot posibilul să ofere aceștilor copii un mediu sigur și iubirea de care au nevoie. Femeia se transformă în mamă, soră sau prietenă, adaptându-se la nevoile fiecărui copil pentru a le fi de ajutor.

Printre copiii adăpostiți la Așezământul Sfântul Leontie, unii au reușit să se impună în diferite domenii, precum muzica, matematica, karate sau teatru. Cu sprijinul Maicii Ecaterina, acești copii au parte de o șansă la o viață mai bună și împlinită.

Maica Ecaterina mărturisește că această misiune este o chemare divină, iar ea consideră că este un instrument prin care Dumnezeu își îndeplinește planul pe pământ. Această mănăstire devine astfel un loc de siguranță și iubire pentru copiii care au fost lipsiți de aceste lucruri în familiile lor biologice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog