joi, 22 iunie 2023

Deliciosul Khichdi Hari Bhari cu Brânză - O combinație savuroasă de legume și brânză




Timp total: 20 min

Timp de preparare: 5 min

Calorii: 410


Este sezonul când toți avem poftă de mâncare caldă și delicioasă, iar ce-ar fi să preparăm un fel de mâncare care să conțină atât brânză, cât și elemente nutritive? Această combinație pare să fie una bună și cu siguranță este ceva ce oricine și-ar dori să gătească pentru sine. Iată rețeta pentru Cheesy Hari Bhari Khichdi, care a fost preparată cu spanac, orez, brânză, mazăre și dal verde împreună cu ceapă verde. Acesta este un fel de mâncare reconfortant în care ne putem răsfăța și totuși să fim mulțumiți de deliciu.


Ingrediente pentru Cheesy Hari Bhari Khichdi:


2 porții


1 1/2 cană de orez

1/2 cană de dal verde moong

1/2 cană de spanac

1 lingură de ghee

1 lingură de usturoi

sare după gust

1/4 cană de mazăre

1/4 cană de brânză procesată

2 tulpini de ceapă verde

1 linguriță de semințe de chimion

3 cepe verzi

Cum să prepari Cheesy Hari Bhari Khichdi:


Pasul 1: Călește usturoiul și ceapa verde


Pentru a pregăti acest khichdi cu brânză, pune o oală sub presiune pe foc mediu și încinge ghee în ea. Când ghee-ul s-a topit, adaugă semințele de chimion și lasă-le să plesnească. Apoi, adaugă usturoiul tocat în oală și călește-l timp de 30 de secunde. Adaugă bulbii de ceapă verde și călește-i încă un minut.


Pasul 2: Fierbe orezul, dal-ul verde și mazărea în oală sub presiune


Apoi, adaugă mazărea și dal-ul verde în oală sub presiune și amestecă bine. Apoi, adaugă sare împreună cu orezul și 3 căni de apă în oală și acoperă cu capacul. Fierbe la presiune pe foc mediu până la 4 fluierături.


Pasul 3: Gătește piureul de spanac și adaugă brânza


Adaugă piureul de spanac și ceapa verde, amestecă și gătește timp de un minut. Adaugă 1/2 cană de apă și amestecă bine. Acum, gătește timp de 2 minute. Adaugă brânza în oală, amestecă bine și gătește încă un minut. Khichdi-ul cu brânză este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts

Search This Blog