Paula Seling a adoptat o fetiță: “Este cel mai frumos cadou pe care viața ni l-a dat”


 Cântăreața Paula Seling a dezvăluit, pentru prima dată, faptul că a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani. Artista în vârstă de 43 de ani a apărut împreună cu fiica ei Elena într-un pictorial în revista VIVA!, iar pe rețelele de socializare a vorbit despre bucuria pe care micuța o aduce întregii familii.

Într-o postare emoționantă pe pagina sa de Facebook, Paula a dezvăluit că Elena Bucura Seling este fiica ei și a soțului său, Radu Bucura, și că adoptarea ei a fost cel mai frumos cadou pe care viața le-a oferit. Deși a evitat să facă public acest lucru până acum, cântăreața a decis să împărtășească povestea lor cu lumea.

Paula a mărturisit că a preferat discreția din respect pentru intimitatea fiicei lor și că așteptase momentul potrivit pentru a dezvălui această informație. În postare, ea a subliniat că Elena este un copil sensibil, talentat și determinat și că este iubită enorm de întreaga familie. Artista a dezvăluit că fiica lor a petrecut aproape șase ani în familia lor și că a preferat să evite expunerea publică din cauza unor întâmplări nefericite.

Paula a mai explicat că, deși au existat articole false în presă, ea a evitat să răspundă la întrebări despre intimitatea lor pentru a proteja sentimentele fiicei lor. În concluzie, Paula a subliniat că Elena este cel mai frumos cadou pe care viața le-a oferit, iar ei sunt cei mai fericiți părinți.

Comentarii