Frații din Timișoara, crescuți de mătușă, au primit numeroase cadouri și bani de la românii impresionați de povestea lor

 


Numerosi romani au fost impresionati de dificultatile cu care se confruntau familia Andrei si au decis sa ii ajute, trimitandu-le haine, alimente, dulciuri si bani pentru a le asigura o masa imbelsugata si a reduce presiunea cheltuielilor cu chirie. In acest fel, de Paste, au demonstrat ca umanitatea poate fi exprimata prin gesturi simple, dar pline de compasiune.

In prima zi de Paste, Andrei a fost acasa, impreuna cu fratii si cu verisoara sa. Locuiesc intr-o casa inchiriata si pentru prima data, masa lor a fost plina cu mancaruri traditionale.

Dariana Andrei, matusa copiilor, a spus ca printr-o mobilizare impresionanta, oameni din toata tara, dar si din strainatate, au trimis donatii si au oferit sprijin emotional. Au trimis bani, alimente, faina, zahar, si multe altele.

Colegii de munca ai Darianei, care lucreaza la cantina facultatii de Agronomie din Timisoara, nu stiau cat de greu o duce familia cu cei sapte copii si au decis sa stranga o suma de bani pentru a-i ajuta.

Dariana a declarat ca au primit ajutor suficient pentru a plati chiria pe un an intreg si ca sunt foarte recunoscatori pentru tot sprijinul primit. Copiii au invatat sa fie multumiti cu ceea ce au si sa impartaseasca cu altii.

Comentarii