Fost șef al Fiscului, jefuit în timp ce era în vacanţă. Hoții au furat 500.000 de euro. Victima nu a putut justifica 400.000 de lei


 O altă poveste spectaculoasă a fost dezvăluită printr-un jaf incredibil, în care Petru Ioan Lupșac, fost șef al Administrației Finanțelor Publice Oțelu Roșu, a fost păgubit.

Lupșac se afla în vacanță în Thailanda atunci când hoții au intrat în casa sa de două ori și au furat bijuterii și un seif de o tonă, în care se aflau 370.000 de euro și 60.000 lei, în total circa 500.000 de euro.

Interesant este că unul dintre hoți s-a adresat lui Lupșac pe Facebook pentru a-i cere împrumut, fără a primi însă nicio sumă. Hoții au aflat astfel că Lupșac se afla în Thailanda și au profitat de absența sa pentru a-l jefui. Mânerul seifului a căzut, permițând polițiștilor să găsească inculpații.

Hoții au fost condamnați la pedepse cu închisoarea, însă condamnările nu sunt încă definitive. După acest incident, Lupșac a fost demis, iar Agenția Națională de Integritate a cerut instanței să îi verifice averea, deoarece nu poate justifica aproximativ 400.000 de lei.

Comentarii