Stiri: Pensionara din Suceava, arestata pentru ca jefuia barbati! Le dadea pastille sa adoarma, apoi fugea cu bunurile lor!


 Caz incredibil la Suceava. O femeie de 65 de ani a fost “ridicata” de politisti deoarece jefuia barbati. Ea avea o metoda interesanta: ii ademenea, apoi ii adormea si dupa fugea cu bunurile lor.

Potrivit monitorulsv.ro, ultimul barbat care a cazut in mrejele batranei, a fost Liviu O. de 52 ani. Acesta s-a lasat agatat de Maria Belei in statia de autobuz a Garii Burdujeni. Femeia, care s-a recomandat “Mariana”, i-a povestit acestuia ca a venit din Capitala la Suceava pentru a vinde o locuinta.


Dupa ce au facut schimb de numere de telefon, cei doi au plecat si s-au reintalnit mai tarziu. Deja fiind la a doua intalnire, cei doi au decis sa-si inchirieze o camera unde sa petreaca momente de neuitat.

Pana aici totul a mers struna, dar dupa ce s-au cazat, barbatul a luta cateva pastile pentru raceala. Acestea au fost date chiar de catre femei. El le-a spus politistilot ca atunci i s-a rupt filmul. Potrivit aceleiasi publicatii pastilele respective erau patru comprimate de diazepam.

Liviu O. s-a trezit de abia in jurul orei 23.00, dar cand s-a uitat in camera, ce sa vezi, era singur si culmea incuiat inauntru. Cand s-a dezmeticit el a realizat ca i-au disparut banii din portofel, 50 de euro si 280 de lei, mobilul si chiar verigheta de pe deget.

El a fost “eliberat” de catre administratorul pensiunii, care i-a povestit ca femeia a plecat din pensiune in jurul orei 17.40, ca l-a rugat sa o duca pana la autogara si a spus sa nu-i trezeasca fiul, pentru ca este foarte obosit.


De asemenea, cand politistii s-au apucat sa controleze cazierul batranei au ramas surprinsi. Ea a mai comis acelasi gen de fapte si in alte judete, ea obisnuia sa isi racoleze victimele din anunturile matrimoniale, le adormea cu tot felul de somnifere, dupa care le lua toate bunurile de valoare si disparea, au spus anchetatorii pentru publicatie.

Unul dintre barbatii fraieriti de Maria era bolnav de inima, iar din cauza sedativelor administrate el a decedat.

Maria Belei a fost condamnata de mai multe ori la inchisoare, fiind trimisa la penitenciar de sase ori pentru acest gen de talharie. A fost condamnata de trei ori la pedepse de cel putin zece ani de inchisoare. Ultima oara, a fost eliberata din penitenciar in februarie 2010, dupa ce a fost condamnata la o pedeapsa de 12 ani de temnita.

De altfel, Maria Belei a fost dusa in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Joi dupa-amiaza, suspecta a fost arestata preventiv pentru 29 de zile, sub acuzatia de talharie.

sursa: stiriromania.ro

Comentarii