Şoşoacă îi ceartă pe părinţii români: „Vă omorâţi copiii! Băieţii au ţâţe, că le daţi porcării din hypermarketuri!”


 Diana Şoşoacă este cunoscută pentru ieşirile sale cel puţin neconvenţionale şi pentru teoriile conspiraţiei pe care le lansează, iar ultima sa ieşire nu a făcut excepţie, de data aceasta ţintele fiind lanţurile de hypermarketuri, dar şi părinţii români care aleg să cumpere produse alimentare din astfel de magazine.

Senatoarea susţine că aceste produse sunt otrăvitoare şi că, în urma consumului de carne de pui din hypermarketuri, băieţilor le cresc „ţâţe”. Şoşoacă nu a precizat dacă astfel de efecte nocive, sau altele, apar şi în cazul fetelor care consumă puii din comerţ, dar recomandă tuturor părinţilor să cumpere doar alimente „de la ţărani”.

„Ce căutaţi, bă, în hypermarketuri, să vă nenorociţi propria naţie? Să vă omorâţi copiii? Vă întrebaţi de ce băieţii au ţâţe? Că le daţi porcării din supermarketuri. (n.r. Luis Lazarus intervine şi precizează că de la puii injectaţi).

Duceţi-vă la ţară şi puneţi oamenii să vă vândă, efectiv, de la ei. Nu există, întotdeauna, de când mă ştiu, am cumpărat de la ţărani. Pe unde mă duceam, îmi identificam pe lângă Bucureşti şi mă duceam şi cumpăram de la ei.

Întotdeauna, de două ori pe an, cumpăr câte un viţel. Jumătate îl păstrez pentru familia mea şi jumătate îl donez. Întotdeauna am ţăranii mei.

Şi soacră-mea acum creşte foarte multe păsări, cât o mai ţine-o Dumnezeu, să-i dea sănătate. Raţă, curcă, găină.”, a spus Diana Şoşoacă.@luis_lazarus #fy #5pasidebine #dianasosoaca #luislazarus #foryou #viral_video #romania #tiktokviral #video #video #blackout #senator #jurnalist ♬ original sound - Luis_Lazarus

sursa:  romaniatv.net

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact