S-au casatorit, insa la scurt timp el A MURIT! Cand s-a uitat pe fotografiile de la nunta vaduva a avut un soc!


 

Cand s-a uitat pe fotografiile de la nunta, vaduva a avut un soc! Emma si Justin Cotillard din Marea Britanie isi unisera destinele si au plecat in luna de miere pentru a-si celebra dragostea. 

Femeia era insarcinata in 7 luni in timpul vacantei, insa zilele care pareau a fi cele mai fericite din viata lor s-au transformat rapid intr-un adevarat cosmar.

Intr-o dimineata Justin s-a trezit si a inceput sa tipe la sotia sa sa iasa din camera. Emma nu a stiut cum sa reactioneze dat fiind faptul ca Justin nu mai avusese astfel de scapari pana atunci. Era clar ca ceva se intamplase si modificase comportamentul barbatului pe care l-a luat de sot.


Au mers la medic in Marea Britanie si in urma unui RMN au primit vestea cutremuratoare. Barbatul suferea de o tumoare cerebrala extrem de agresiva. Din cauza stresului Emma a nascut prematur.


Cand s-a uitat pe fotografiile de la nunta, vaduva a avut un soc!

Din fericire Mia, fetita cuplului, a venit pe lume perfect sanatoasa, iar Justin a putut sa petreaca 7 luni alaturi de micuta sa, inainte de a muri.


Abia dupa moartea sotului sau Emma a inceput sa analizeze mai bine lucrurile. Si-a dat seama ca Justin incepuse sa se comporte ciudat inainte de nunta, iar discursul sau era pe alocuri ilogic. Nu si-a dat seama inca de pe atunci ca era vorba despre o boala, ci punea totul pe seama stresului de dinaintea evenimentului important.


In momentul in care s-a uitat la fotografiile de la nunta, Emma a mai observat un detaliu care trada faptul ca Justin era bolnav. Fata barbatului era „cazuta” pe partea dreapta.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact