Povestea uimitoare a fetiței care a născut când avea numai 5 ani


Un copil cu un copil mai mic. Aceasta este povestea uimitoare a Linei Medina, cea mai tânără mamă din istoria medicine. 
Femeia de 85 de ani din Peru a devenit pentru prima dată mamă când avea doar 5 ani.

Copiii de 5 ani sunt preocupați de jucării, desene animate, dulciuri și orice alt obiect ce are luminițe și provoacă zgomot. Lina Medina, însă, a devenit cea mai tânără mamă din istorie, când a născut la vârsta de doar 5 ani. 

Femeia în vârstă de 85 de ani, ce astăzi locuiește încă în Peru, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Ceea ce majoritatea medicilor anilor '40 credeau a fi o tumoare de foarte mari dimensiuni, s-a dovedit a fi o sarcină. Aparent, Lina suferea de pubertate precoce, o anomalie ce presupunea ca organele sexuale să ajungă mai repede la maturitate. 

Mama copilei a observat că pântecul micuței creștea de la o zi la alta și chiar acuza dureri de spate, astfel că a cerut ajutorul medicilor. Spre surprinderea tuturor, s-a descoperit că Lina era însărcinată și urma să devină cea mai tânără mămică.
După 7 luni de la descoperirea uimitoare fetița a născut prin operație de cezariană, pelvisul său fiind mult prea mic pentru a suporta o naștere naturală. 

Așa a venit pe lume Gerardo, un băiețel perfect sănătos, de aproximativ 3 kg, care a primit numele după medicul ce l-a adus pe lume.

Deși nu au existat suficiente probe, s-a speculat faptul că tatăl Linei era tatăl bebelușului, între cei doi consumându-se o relație incestuoasă. Gerardo a murit 40 de ani mai târziu din cauza unei boli la nivelul sistemului osos, în timp ce Linda a împlinit 85 de primăveri.
SURSA: qbebe.ro
Surse: indy100.com, thesun.co.uk, cosmopolitan.co.uk.

Comentarii