OPS : Anuntul făcut de o femeie pentru a dona un sicriu. „L-am cumpărat pentru soțul meu, dar el a trăit mai mult decât speram”


 Margaret Staples, o scoțiancă domiciliată în Easdale (Insulele Slate) lângă cunoscuta stațiune scoțiană Oban, a publicat un anunț pe Facebook Marketplace prin care dorea să doneze sicriul nou-nouț pe care îl cumpărase inițial pentru soțul ei, motivând gestul său prin faptul că partenerul ei de viață „a trăit mai mult decât speram eu”.

Margaret a uimit pur și simplu utilizatorii popularei rețele de socializare după listarea făcută luni, 26 septembrie 2022. Imaginea adăugată alături de anunț arăta un sicriu nou, de culoare argintie, strălucitor, cu o pernă de un alb imaculat în interior.


„Donez un sicriu nou-nouț. L-am cumpărat pentru soțul meu, dar el a trăit mai mult decât speram și mă așteptam, așa că nu mai este necesar și îmi aglomerează casa”, a scris Margaret în anunțul său, potrivit Daily Record.

Ea a precizat: „Perna nu este inclusă, deoarece câinele meu a acceptat-o. Sunt în Easdale, dar pot livra în termen rezonabil”. Iar comentariile utilizatorilor Facebook Marketplace n-au întârziat să apară.


Un utilizator a spus: „Aceasta este cea mai amuzantă postare pe care am văzut-o vreodată”.

Un altul a întrebat: „Aceasta este o glumă, nu?”


De asemenea, un altul a spus: „Am cumpărat unul dintre acestea anul trecut ca și cadou pentru ziua de naștere a soacrei mele. Ea nu l-a folosit – așa că a devenit inutil!”

Alții s-au îndoit că listarea este reală dar Margaret a confirmat pentru Daily Record că este o reclamă autentică și a povestit cum a cumpărat sicriul pentru soțul ei, după ce acesta a supărat-o după ce s-a îmbătat.

sursa: stiriromania.roMargaret a dezvăluit istoria sicriului pentru Daily Record: „L-am cumpărat în timpul carantinei. Într-o seară eram la o petrecere în grădina unui prieten. Am băut amândoi câteva pahare în plus, iar el mă enerva, așa că m-am gândit că ar fi o glumă să-l cumpăr pentru el”.

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact