O femeie infidelă a fost prinsă în fapt de soţ, în timp ce se iubea în maşină cu „amantul”, pe care tocmai îl cunoscuse.


 Întâmplarea desprinsă din filme a avut loc în Brazilia. Un antrenor de fitness și-a prins soția în timp ce făcea amor cu un om al străzii. Iată ce explicație a oferit femeia infidelă!

Așa cum ”socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, o femeie din Brazilia a plecat de acasă cu intenții bune, însă, pe drum, planurile s-au schimbat, iar situația a luat o întorsătură neașteptată.


Pe data de 9 martie 2022, se pare că soția infidelă și mama ei au plecat să ajute un om al străzii. Pe drum, drumurile celor două s-au separat, iar soția antrenorului de fitness nu a mai fost de găsit.

Îngrijorat pentru siguranța soției lui, antrenorul de fitness a plecat în căutarea acesteia. Nu mare i-a fost mirarea când, în fața unei scoli, pe o straduță pustie, a zărit mașina soției. Acesta s-a apropiat și a început să verifice mașina, moment în care și-a prins partenera în timp ce întreținea relații intime cu omul străzii.


Cuprins de furie, soțul înșelat a ”rezolvat” problema cu pumnii și picioarele, iar omul străzii a ajuns pe mâinile medicilor cu vânătăi și lovituri la nivelul capului. Întâmplarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere publice, iar oamenii legii s-au autosesizat și investighează împrejurările în care s-a produs incidentul.

Explicația halucinantă a soției infidele


Potrivit unei surse din anturajul soției infidele, se pare că aceasta și-a ascultat ”vocea interioară” și nu a putut rămâne indiferentă la nevoile unui om al străzii. Femeia i-ar fi mărturisit unei prietene faptul că ”a primit un semn de la Dumnezeu” atunci când s-a decis să întrețină relații intime cu bărbatul necunoscut.

sursa: stiriromania.ro

Comentarii