O elevă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal în fața prietenei ei de 13 ani.


O fetiță în vârstă de doar 14 ani a fost înjunghiată mortal de un bărbat chiar în fața celei mai bune prietene ale ei, în vârstă de doar 13 ani care, la rândul ei, a fost rănită grav.


Episodul groaznic a avut loc luni dimineață, când fetele se îndreptau spre școală, ca în orice altă zi normală din viața unui elev.  

Ece, în vârstă de 14 ani, și Nerea, în vârstă de 13 ani, au fost atacate într-o zonă rezidențială din Illerkirchberg, între Stuttgart și München, Germania.

Fetele se îndreptau spre autobuz, la ora 07:30, ieri, iar de acolo urmau să meargă la liceul din Ulm. Niciuna dintre ele nu se aștepta la nenorocirea care avea să apară.

Când Ece și Nerea au trecut pe lângă un centru de primire pentru migranți, un bărbat a ieșit din clădire și le-a atacat cu un cuțit.

Atacatorul era un solicitant de azil din Eitreea, relatează,  publicația Bild, și a împuns-o pe Ece în Stomac, iar pe Nerea în piept. După ce le-a atacat, s-a ascuns în clădirea din care ieșise. 
Un martor a declarat că se afla lângă un semafor și a auzit țipete, astfel că s-a dus să vadă ce se întâmplă.

„O fată stătea întinsă pe drum sângerând, cu o rană uriașă înjunghiată în stomac, iar o altă copilă avea răni în piept”, a declarat martorul, care a sunat imediat la urgențe.
Ece a decedat în urma leziunilor grave

La locul tragediei s-a deplasat o ambulanță care le-a transportat pe fete la spital. Din nefericire, copila în vârstă de 14 ani a murit din cauza rănilor grave pe care le-a suferit.

Polițiștii au înconjurat centrul de primire pentru migranți și a arestat cele trei persoane aflate în imobil, inclusiv pe individul de 27 de ani care le-ar fi atacat pe fetițe. 

Deocamdată nu se știu nici cauza atacului, nici dacă victimele și criminalul se cunoșteau.

„Comunitatea este șocată. Una dintre fete a murit. Cu toții suntem profund întristați și plângem împreună cu familia”, a declarat primarul Markus Häußler. 

sursa: kanald.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact