O doctoriță a fost condamnată la 6 ani de închisoare din cauza activității pe care o avea când nu era la spital.


Nang Mwe San este un fost doctor căruia i s-a retras dreptul de practică în 2019, pentru că a postat poze provocatoare pe Facebook. Încă de la acel moment, ea și-a creat o mulțime de urmăritori pe platforma de socializare și, în cele din urmă, și-a extins acel succes pe alte platforme, inclusiv pe OnlyFans.

În urmă cu două luni, ea a fost condamnată la șase ani de închisoare de către un tribunal militar pentru „vătămare a culturii și a demnității”. Nang a fost condamnată în temeiul secțiunii 33 (A) din Legea privind tranzacțiile electronice din Myanmar, care permite închisoare pentru o gamă largă de încălcări.

Este prima femeie condamnată din cauza pozelor cu conținut explicit

Nang Mwe San este prima persoană care a fost urmărită vreodată în temeiul Legii privind comunicațiile electronice din Myanmar. De asemenea, se crede că este prima persoană din lume condamnată pentru conținutul postat pe platforma pentru adulți OnlyFans.

Se pare că femeii i s-a refuzat accesul la un avocat și a fost condamnată într-un tribunal militar, fără public. Zona din Myanmar de unde este ea, se află în prezent sub lege marțială pentru protestele în curs împotriva ocupației militare.Înainte de arestarea lui Nang, tânăra de 34 de ani a criticat public dictatura militară care a înlăturat guvernul ales democratic în februarie 2021.

La momentul respectiv, a folosit platforma Twitter pentru a vorbi. Ea a postat o imagine în care ridică trei degete și sub care a scris „Vrem dreptate”.


Ce este OnlyFans


OnlyFans este una dintre cele mai folosite platforme de conținut pentru adulți, de pe urma căreia se pot căștiga sume considerabile. Este una dintre modalitățile din ziua de azi prin care oricine poate face bani. Aplicația a fost lansată în 2016, iar platformă este bazată pe abonamente, unde utilizatorii pot vinde și/sau accesa conținut original, de obicei din categoria NSFW.

Pentru a putea accesa conținutul respectiv al persoanelor pe care vor să le urmărească, utilizatorii interesați trebuie să plătească un abonament lunar, care se pornește de la 4,99 dolari și ajunge la 49,99 dolari. Deși există și posibilitatea unor mesaje private plătite, creatorii nu trebuie neapărat să comunice cu cei care-i urmăresc.

sursa: a1.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact