O cățelușă a mers 200 de kilometri, ca să se întoarcă la stăpâna care a părăsit-o!

 


O cățelușă a mers 200 de kilometri pentru a se întoarce la stăpâna ei, care a părăsit-o. Femeia o trimisese cu trenul, înapoi la canisa la care s-a născut.

Maru, o femelă Bullmastiff în vârstă de un an, a reușit să evadeze din transsiberianul în care a îmbarcat-o stăpâna ei, înainte de a ajunge la destinație.


„Când trenul a oprit într-o gară, a sărit către ușa compartimentului, a deschis-o cu labele și a țâșnit în taiga, făcându-se nevăzută”, a povestit un angajat din transsiberian.

După două zile și jumătate, cățelușa a fost găsită rănită și epuizată în apropiere de locuința femeii care a respins-o. Cei care au găsit-o au spus că Maru „avea lacrimi în ochi”.


O cățelușă a mers 200 de kilometri pentru a se întoarce la stăpâna ei, care a părăsit-o. Femeia o trimisese cu trenul, înapoi la canisa la care s-a născut.

Proprietarul canisei din Novosibirsk la care s-a născut Maru, Alla Morozova, a spus că loiala cățelușă ar fi putut fi atacată de urși sau de lupi pe drumul ei către femeia care a respins-o.


Când a aflat că Maru a evadat din trenul cu care ar fi trebuit să ajungă la canisă, Alla Morozova a organizat o misiune de căutare a cățelușei.

Morozova a criticat-o pe fosta stăpână a cățelușei, deoarece aceasta nu a fost interesată să o caute pe Maru. Femeia a trimis-o înapoi la canisă spunând că este alergică la câini.


Ulterior, Maru a fost dusă cu mașina la canisa la care s-a născut și a primit îngrijiri pentru rănile pe care le-a suferit.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact