Mamele nevoite să ofere sex în schimbul unui bidon cu apă pentru a-și ține copiii în viață


 O femeie a povestit cum, recent, proprietarul stației de colectare a apei a crescut brusc prețul, iar în momentul în care a spus că nu își permite, el i-a sugerat să ofere sex pentru a obține apa. Pentru a se asigura că familia sa nu moare de sete, femeia povestește că nu a avut de ales, conform Metro.

Și acesta nu este un caz izolat. Numeroase femei din Kenya au povestit că trec prin aceeași situație. Femeile spun că în încercarea de a evita astfel de situații pleacă împreună să ia apă, reducând astfel șansele să fie abuzate.

Seceta din Africa de Est a lăsat 37 de milioane de oameni să se confrunte cu foamete acută, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Nu a plouat deloc în ultimii doi ani, iar de patru sezoane recolta a fost foarte slabă.

Conform OMS, o persoană din Kenya ar avea nevoie de 100 de litri pe zi de apă pentru a bea, a găti, a întreține animalele, pentru a spăla. Femeile de aici spun că distanța medie pentru a ajunge la apă este de cinci-șapte kilometri, fiind nevoie să meargă în jur de două ore și jumătate.

sursa: stirileprotv.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact