ionuț, un bebeluș de 8 luni, are nevoie de noi ca să apuce primul Crăciun în familie


 Ionuț, un bebeluș 8 luni, are nevoie de noi ca să apuce primul Crăciun în familie: „Niște analize amănunțite ne-au zguduit Universul.” Ionuț Miron, un bebeluș de doar 8 luni, a primit un diagnostic dur din partea medicilor, în urma unor investigații medicale mai amănunțite.

Copilul riscă să moară dacă nu va primi de urgență un transplant de măduvă osoasă, iar familia copilului se simte copleșită de situație. Își doresc să facă tot ce e posibil pentru ca micuțul lor să crească alături de familie și de frații lui, însă costurile ridicate ale intervenției îi fac să se simtă neputincioși.


Părinții lui Ionuț nu au avut încotro decât să apeleze la ajutorul oamenilor, după ce au aflat că suma necesară pentru operația de transplant de măduvă, dar și pentru tratamentele ulterioare, care i-ar salva viața, se ridică la suma de 96.800 de euro.

Mama lui Ionuț își va petrece sărbătorile de iarnă pe un pat de spital, unde va sta alături de Ionuț, să-i fie alături în aceste momente critice.


„Vă scriu de pe un pat de spital. Familia mea trece prin momente extrem de dureroase. Nu doresc niciunei mame să simtă ce înseamnă să-ți este spună că bebelușul tău e în pericol de moarte. Ionuț a fost diagnosticat cu leucemie când avea numai 6 luni. 

Nu lua în greutate și eram mereu cu el prin spitale pentru că făcea des pneumonie. O serie de analize mai amănunțite ne-a zguduit întreg universul: copilul nostru mult iubit suferă de o boală extrem de gravă.

Singura șansă de supraviețuire pentru Ionuț este transplantul de măduvă osoasă! O intervenție chirurgicală complexă care trebuie făcută de urgență. Am fost bucuroasă să aflu că cel mic are o șansă la viață, însă tot universul s-a prăbușit asupra mea când am aflat că soarta lui Ionuț depinde de o sumă colosală: 96.800 de euro. Sunt disperată și deznădăjduită! 

Nu avem pe nimeni care să ne ajute. Eu sunt casnică, soțul lucrează într-o fabrică de bere ca manipulator de marfă. Nu am putea să facem rost de o asemenea sumă nici într-o viață. Totul pare un coșmar, din care tot sper să mă trezesc.”


Ionuț a primit diagnosticul de leucemie limfoblastică, la vârsta de 6 luni, iar prima perioadă a vieții și-a petrecut-o la spital. Anul acesta, ar fi putut fi primul Crăciun în familie pentru el, însă părinții speră acum să rămână puternic și să reziste, iar o minune de Crăciun să le aducă suma necesară de bani care să salveze viața copilului.


„Anul acesta urma să fie primul Crăciun pentru Ionuț. Din puținul nostru, am cumpărat sau confecționat întotdeauna mici cadouri pentru copiii noștri. Moșul nu ne-a ocolit în niciun an. Anul acesta însă eu voi sta cu cel mic în spital, iar soțul va încerca să suplinească prezența mea acasă alături de celelalte trei minuni pe care ni le-a dăruit Dumnezeu. Deși au numai 2, 4 și 6 ani și nu au avut șansa să petreacă timp cu frățiorul lor, din cauza internărilor repetate.

Copiii ne întreabă mereu când ne întoarcem acasă. Din păcate nu știm ce să le răspundem. Cum să le spun că nu voi fi alături de ei de Crăciun, că vor trebui să se obișnuiască să stea o vreme doar cu tatăl lor și cu bunica?” Sunt rândurile disperate ale unei mame care caută soluții pentru a-și păstra copilul lângă ea.


Veniturile familiei sunt extrem de modeste și nimeni din jurul lor nu îi poate ajuta în aceste momente.

Ei au apelat la asociația „Salvează o Inimă”, sperând ca prin intermediul lor, să-și facă auzit glasul plin de disperare, iar micuțul lor să primească tratamentul necesar.


,,Am auzit de „Salvează o Inimă” de la niște prieteni. Ne-au spus că asociația ajută foarte mulți oameni, cu boli diferite și mulți s-au salvat prin implicarea domnului Vlad Plăcintă, așa că am decis să îi scriem și noi. Iar acum vă cere sprijinul dumneavoastră, tuturor, prin intermediul campaniei de strângere de fonduri inițiată on-line.

 Nu avem altă nădejde, decât în oameni!”, a mărturisit Lidia, mama îngerașului de numai 8 luni care are urgent nevoie de ajutor.

„În pragul sărbătorilor de iarnă, donațiile noastre pot fi cel mai frumos cadou pentru acest suflețel nevinovat. Am învins cu succes leucemia și în viața altor copii frumoși care ne-au cerut ajutorul, deci se poate și trebuie să ne unim forțele și solidaritatea și pentru Ion. Doar împreună salvăm vieți, doar împreună învingem diagnostice necruțătoare!”, Vlad Plăcintă – președintele Asociației Salvează o Inimă.


Pentru donații si sponsorizări din partea companiilor accesați linkul: https://salveazaoinima.ro/ion-miron/


Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”


Cod de înregistrare fiscală: 31015982


Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX


Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001


Cod SWIFT: BTRLRO22


Cod BIC: BTRL


Banca Transilvania Botoșani


Vă rugăm să specificați pentru transferul bancar numele Ion Miron!

sursa: demamici.ro

Comentarii