'Eu….tu ….noi toți …cât prețuim viața?!. Un medic stomatolog a murit subit, la doar 39 de ani

 

Iulian a muncit din greu să ajungă medic pentru că familia lui nu avea bani

O veste tristă a îndurerat o mulţime de oameni. Medicul stomatolog, Iulian Juncănaru, fost concurent al sezonului 8 Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. 

Clinica unde el a lucrat ca stomatolog, precum și apropiații au făcut anunțul trist. Tânărul a murit subit acasă, cel mai probabil după un stop cardio-respirator.

"Am încercat să amânăm pe cât posibil publicarea acestui mesaj pentru că echipa noastră a fost puternic zguduită de vestea tristă. Date fiind circumstanțele, a trebuit să ne luăm rămas bun prematur de la unul dintre colegii noștri, doctorul Iulian Juncănaru.

Perioada petrecută de acesta la clinică a fost una marcată de zâmbete și energii pozitive, care ne-a ajutat să consolidăm și mai mult sentimentul de echipă, de familie. Amintirea pe care o purtăm cu noi mai departe este cea a unui om muncitor, sufletist, talentat și zâmbitor.

Mulțumim pentru toate clipele frumoase! Odihnește-te în pace!”,au transmis reprezenmtanții clinicii la care lucra medicul.

A muncit din greu să ajungă medic

Iulian Juncănaru a participat la Chefi la cuțite în anul 2020 și i-a impresionat pe chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea atât cu preparatul său, cât și cu povestea sa de viață. 

El a povestit că a muncit din greu pentru a deveni medic, pentru că nu a fost susținut financiar de familie și a fost nevoit să strângă de unul singur bani pentru facultate.

„Tatăl meu a fost salvator într-o mină din nordul Moldovei. Din păcate el a decedat, el intra în mine în momentul în care se surpau pereții și el intervenea.Eu singur am plecat de acasă să mă înscriu la facultate, vindeam cosmetice în liceu. 

Părinții mi-au zis că sunt pensionari și că nu mă pot ține în școală, în facultate. Așa că vara mergeam să muncesc la frații mei, în străinătate, să strâng bani pentru facultate”, povestea Iulian Juncănaru în 2020, conform a1.ro.

Zeci de mesaje pe reţelele de socializare

"E clar ca sfârșitul nu ține de vârstă și nici de starea frumoasă a omului!Atâta energie și stare de bine câtă poate emana un om ca și tine, nu te face niciodată sa te gândești la un final atât de trist!Am copilărit împreună, iar o veste ca asta nu poate decât sa ne întristeze și in același timp sa ne așeze intr-un unghi de meditație!Eu….tu ….noi toți …cât prețuim viața?!?"

"Soarele vieții a apus,pentru o ființă atât de dragă și specială!

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens!

În acest univers al tristeții ne rămân doar momentele amintirilor, care să ne mai aline din durere!

Ne vom aminti cu drag și bucurie de tine!

Suntem onorați că te-am cunoscut,om minunat!

Astăzi am venit la tine ….dar nu ți-am mai auzit râsul acela molipsitor și nici cafeaua nu am mai băut-o,așa cum ofișnuiam de fiecare data când ne revedeam! Nu cred nici acum,Iulian! Cum să fie viața asta atât de nedreapta?!!!De ce tu?????!!!!!!

Drum lin spre îngeri, Iuliane! Dumnezeu să aibe grijă de sufletul tău frumos și bun! 

Lumină veșnică,prietene! 

Știu ca ne vom revedea, Doctore!"

"Doamne chiar mă întreb, nu ai mai avut pe cine lua, atît de mare a fost nevoie de sufletul ăsta tânăr și cu visul lui de a-și trăi viata,de ce Doamne?de ce? Odihnește-te în pace și ține-l Doamne la dreapta ta că a rămas o mamă îndurerată iartă-i toate păcatele și alină-i durerea și suferința. Condoleanțe doamnă Juncănaru ..."

"Dragul meu Juncanaru Iulian vreau sa iti multumesc ca mi ai luminat viata cu energia ta si cu generozitatea ta specifica. Iti doresc drum bun catre casa. Sufletul imi plange. Heaven couldn’t wait for you, so go on go home!"

"Se pare că Dumnezeu are nevoie acolo sus de oameni buni, cu sufletul mare...din cauza asta îi ia de lângă noi mai devreme...Drum lin, și Dumnezeu sa aibă grija de sufletul tău bun!!!"

"Drum lin spre stele copil minunat și prieten adevărat ! Prea devreme ! Prea tânăr ! Dumnezeu să te ierte și să te așeze lângă tatăl tău ! Vei rămâne veșnic în inimile noastre!"

"Atâta durere ai lăsat in inimile noastre IULIAN ????

Te-am cunoscut in cambinetul tău Doctore ,și imediat am devenit cei mai buni prieteni! M-ai vizitat in Tokyo și am petrecut clipe de neuitat …plâng într-una …nu pot sa creddd????????urma sa ne revedem iar ….

Suflet de copil ,pur și frumos odihna liniștita ! NU TE VOM UITA NICIODATĂ"

"Cerul să se bucure de tine, prietene!

Din #OmulÎnger ai devenit #ÎngerulOmului!

Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!

Odihnește-l Doamne în Sânul lui Avraam!"

"Cum o sa uitam clipele petrecute , cum ai lăsat toate realizările tale și toate eforturile depuse ? Prea tânăr ai părăsit aceasta viata și ai lăsat un gol imens familiei și prietenilor . Dumnezeu sa aibă grija de sufletul tău! Drum lin printre îngeri drag prieten !"

sursa: dobrogea.tv

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact