Bărbat acuzat că s-a căsătorit cu 20 de femei.


 Un bărbat este acuzat că s-a căsătorit cu 20 de femei și fete. Mai șocant este că una dintre “soții” avea doar nouă ani. Totodată, el ar fi vrut să se căsătorească și cu fiica lui. 

Samuel Rappylee Batemanm, un bărbat din SUA, a fost liderul unui mic grup de mormoni poligami, cunoscut sub numele de Biserica Fundamentalistă a lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă ( FLDS Church ) dintre denominațiunile fundamentaliste mormone.


Bărbat acuzat că s-a căsătorit cu 20 de femei

Bărbatul de 46 de ani s-a autoproclamat profet și a devenit liderul unui grup de aproximativ 50 de adepți. Tot atunci el a anunțat că își dorește să se căsătorească cu propria lui fiica, arată documente ale FBI.

Multe dintre femeile cu care el avea relații erau minore, multe sub 15 ani. Totodată, el și-ar fi pus trei adepți să întrețină relații intime cu fiicele sale, în timp ce el îi urmărea. Una dintre ele avea doar 12 ani.


Acuzațiile la adresa lui sunt extrem de grave. Bărbatul este acuzat de incest, pedofilie și trafic sexual cu copii, potrivit Metro.

Poliția l-a arestat în acest an, după ce poliția l-a prins transportând mai multe fete minore peste granițele statului, într-o remorcă, ce avea și o canapea, dar și o găleată, folosite de femei ca pe toaletă.


Citește și: Mamă la 13 ani, cu acordul părinților. Cazul șocant al unei fetițe din Satu Mare

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact