Alexandru avea viitorul în faţă, se logodise şi visa la o familie. Destinul i-a foast frânt într-un accident de muncă.


Bărbatul a căzut, vineri 2 decembrie, de pe o schelă de la aproximativ 15 metri înălţime. În ciuda eforturilor medicilor, pentru Alexandru nu s-a mai putut face nimic. În loc de sărbători fericite, familia se pregăteşte acum să-l înmormânteze.

Tânărul abia se logodise

Vestea morţii i-a îndurerat pe apropiaţi şi pe cei dragi, care aveau doar cuvinte de laudă la adresa băiatului. În plus, potrivit apropiaţilor, Alexandru abia se logodise şi privea cu încredere spre viitor.

Mesaje de condoleanţe au fost postate pe reţelele de socializare. “Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de voi. Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna văru meu Alexandru! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

"Dumnezeu sa te ierte, prieten si coleg, Dumnezeu a vrut sa aibe un înger împărăția lui mai devreme... Un Baiat Minunat, Energic plin de Viata și Muncitor".

“Rugăciunile și amintirile plăcute sunt ceea ce avem pentru a comemora viața celui care a plecat dintre noi. Fie că dragostea familiei și a prietenilor să reprezintă sprijinul de care aveți nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Cele mai sincere condoleanțe!”

„Dumnezeu să-l odihneasca in pace Mare pierdere ptr fam și prieteni Offffff”, „Dumnezeu sa-L ierte! Vouă, familiei, sa va dea bunul Dumnezeu putere sa treceti cu bine peste aceasta grea încercare!!”, “Condoleanțe! 

Dumnezeu să-l aibe în pază, a plecat prea repede dintre noi”, “Dumnezeu să-l așeze între îngeri ca este un înger și multa putere familiei sa poată să meargă mai departe”, “Condoleanțe familiei și viitoare lui Logodnică care urma să meargă împreună spre un viitor bun”, sunt doar câteva din mesajele postate.

sursa: observatornews.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact