Un bebeluș a fost răpit din maternitate și folosit la cerșit


 Caz de-a dreptul revoltător în Hunedoara: un bebeluș în vârstă de 4 luni a fost răpit dintr-un spital pentru a fi folosit la cerșit!

Autoritățile au descoperit că bebelușul a fost răpit din maternitate de un bărbat și au alertat Direcția de Protecție a Copilului imediat cum a identificat-o pe mama acestuia. 

Micuțul fusese abandonat în maternitate și furat ulterior de către un bărbat, pentru a fi dus la cerșit. 

La momentul actual, atât mama cât și copilul se află într-un centru de îngrijire.Fiind întrebată detalii, mama a declarat că răpitorul este tatăl copilului, însă persoana identificată nu coincide cu cea trecută în acte în dreptul tatălui.

„La Poliția Municipiului Petroșani s-a prezentat un bărbat în vârstă de 40 de ani, împreună cu un minor în vârstă de 4 luni (despre care a declarat că îi este tată biologic). 

Bărbatul a declarat că mama minorului (concubina sa, o femeie de 31 de ani) a plecat de acasă și a lăsat minorul în grijă lui, însă el nu este în măsura să îl îngrijească. 

Polițiștii au anunțat reprezentanții DGASPC și au luat măsura internării temporare a minorului la Secția Pediatrie a Spitalului din localitate. 

O jumătate de oră mai târziu, reprezentanții unității medicale au sesizat poliția cu privire la dispariția minorului internat în prealabil în cadrul secției Pediatrie. 

Polițiltii au identificat minorul, care se afla împreună cu mama sa și cu bărbatul de 40 de ani. Aceștia au fost conduși la sediu Poliției Municipiului Petroșani, unde a fost solicitată prezența reprezentanților DGASPC . 

În cursul serii, femeia și fiul acesteia au fost internați într-un centru specializat, din subordinea DGASPC”, declară reprezentanții IPJ Hunedoara.

sursa: qbebe.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact