Un bărbat din Bihor a fost amendat în timp ce se afla în spital, în comă


 Un bărbat din Bihor a fost amendat în timp ce se afla în spital, în comă. Pare ireal, însă potrivit procesului verbal întocmit de polițiștii locali arată că bărbatul a primit o amendă de 1000 de lei.

Incidentul a avut loc în Beiuș. Bărbatul, aflat pe un pat de spital în comă, ar fi fost amendat pentru că a aruncat gunoi pe stradă.

Un bărbat din Bihor a fost amendat în timp ce se afla în spital, în comă

Procesul verbal întocmit de Poliția Locală din Beiuș arată clar că bărbatul a fost amendat cu 1000 de lei pentru că nu a respectat regulile și ar fi aruncat deșeuri reciclabile pe stradă.

Nimeni nu-și explică cum s-a putut întâmpla acest lucru, bărbatul fiind pe patul de spital, în comă, de zile bune, după ce a căzut de pe o scară în timpul serviciului și s-a izbit cu capul de asfalt. De altfel, acesta a și decedat între timp, potrivit antena3.ro.

Așa că, enervat la culme de eroare flagrantă a agentului de poliție locală care i-a trimis amenda o lună mai târziu, prietenul celui decedat îi propune agentului de la locală să treacă procesul verbal pe numele moștenitorului. Sau, spune acesta ironic, “să-i trimită o fițuică la cimitir”.

Amendați cu 30.000 de lei ANAF pentru că vindeau fructe în fața casei

Se pare că zilele agestea, atât polițiștii locali, cât și inspectorii ANAF fac exces de zel.  Inspectorii antifraudă din Deva au decis să amendeze patru țărani pentru că își vindeau fructele la poartă, pentru care aveau certificat de producător.

Șeful ANAF, Lucian Heiuș, a declarat că se simte rușinat de faptul că astfel de oameni lucrează la Agenția Națională de Administrare Fiscală.

„Doi nemernici, că nu-i pot numi inspectori Antifraudă. „Oamenii ăia stau în soare toată ziua ca să vândă niște produse, să-și completeze veniturile și vin acești nemernici care fac de râs ANAF-ul, care aruncă cu noroi pe obrazul celor 600 de colegi de la Antifraudă și care se duc să confiște kilograme de aur de la Strehaia… Îmi e rușine că asemenea oameni lucrează în ANAF”, a reacționat vineri Lucian Heiuș, într-o conferință de presă.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact