Tânără româncă ucisă de iubit în străinătate. Vecin: „Aproape că i-a tăiat capul cu cuțitul”


 

Suspectul a fost arestat de polițiști la fața locului și nu a opus niciun fel de rezistență, apoi a fost transportat la spital. Nu s-a aflat deocamdată de unde provin rănile înjunghiate ale suspectului. Motivul, fundalul crimei și relația dintre făptuitor și victimă sunt încă neclare.

Parchetul din Frankenthal și poliția din Ludwigshafen au început o anchetă în acest caz. În timp ce trupul sărmanei tinere decedate era autopsiat, suspectul a fost adus sâmbătă, 19 noiembrie, în fața judecătorului. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru omor din culpă.

Potrivit proprietarului locuinței unde a avut loc crima, cuplul ar fi închiriat un apartament de vacanță acolo cu doar o zi înainte de tragicul eveniment. Proprietarul nu a vrut să dezvăluie identitatea și nici locul de unde a venit cuplul.

Un alt localnic, care locuiește la câteva case distanță de locul crimei, a declarat cotidianului Bild: „După ce cadavrul a fost găsit, unii bărbați din serviciile de urgență au ieșit din casă albi ca varul. Am auzit că agresorul sărmanei femei aproape că i-a tăiat capul cu cuțitul”.

Poliția nu a dorit să comenteze contextul în care a fost descoperit cadavrul victimei. Investigațiile sunt în plină desfășurare.

sursa: jurnalemigrant.com

Comentarii