„Suflete zdrobite, lăsate în urmă”. Ea este şoferiţa care s-ar fi sinucis în accidentul de pe A1, ca urmare a unei discuţii aprinse pe care ar fi avut-o cu soţul ei. . Loredana avea acasă o fetiţă


 

Este doliu în familia unei tinere de 25 de ani din Timiş. Loredana, mama unei fetiţe, a murit seara trecută într-un tragic accident de circulaţie petrecut pe A1. Poliţiştii iau în calcul varianta unei sinucideri, urmare a unei discuţii aprinse pe care tânăra ar fi avut-o cu soţul ei.

Nenorocirea a avut loc puţin după ora 23:00, la km 438 al autostrăzii Deva-Nădlac. Tânăra circula dinspre localitatea Margina spre Timişoara. La un moment dat femeia a intrat în plin într-un camion care circula în faţa ei. Supărarea ei ar fi pornit de la o ceartă pe care ar fi avut-o cu soţul.

O ceartă care ar fi împins-o pe tânăra de 25 de ani la gestul extrem. Acasă o aşteptau soţul şi fetiţa lor. Cei doi au primit în miez de noapte cumplita veste a morţii celei care le-a fost mamă şi soţie.

Mesaj de adio, postat de soţul tinerei

Pe reţelele de socializare, soţul şoferiţei a postat o fotografie însoţită de un mesaj prin care îşi expirmă durerea pierderii fiinţei iubite. „Suflete frânte și zdrobite lăsate în urmă”, a scris pe facebook soţul Loredanei.

În comentarii sute de oameni îşi transmit mesajele de condoleanţe, după aflarea tragediei.

Deşi au făcut tot posibilul pentru a o salva, din nefericire, medicii nu au putut decât să declare decesul tinerei. Conducătorul camionului a fost şi el testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

sursa: infostiri.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact