Stiri: O bătrână izbuncnește în plâns când polițiștii îi înapoiază 8.000 de lei furați de un hoț

 


O bătrână izbuncnește în plâns când polițiștii îi înapoiază banii care i-au fost furați în urmă cu câteva zile. Imaginile sunt emoționante!

Cei doi bătrâni din din localitatea Satu Nou, județul Vaslui, au avut o reacție cutremurătoare când agenții s-au prezentat la locuința lor și i-au informat că hoțul a fost prins, iar banii recuperați.

O bătrână izbuncnește în plâns când polițiștii îi înapoiază banii furați

Femeia a izbucnit în lacrimi când și-a primit banii strânși cu greu. A recunoscut că nu se mai aștepta să îi mai vadă vreodată recuperați.

“Banii noștri. Nu am crezut niciodată. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Noi am muncit”, le-a spus femeia polițiștilor.

Un bărbat de 73 de ani, soțul femeii, a mers la Secția de poliție și a reclamat că a fost victima infracţiunii de furt, persoane necunoscute sustrăgând de la domiciliul său suma de 8.000 lei.

În aceeași zi, polițiștii au prins un bărbat în în vârstă de 45 ani, din comuna Moţca, judeţul Iaşi, bănuit de furtul sumei de 8.000 lei de la o familie de bătrâni din localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, judeţul Vaslui.


Cum a fost înșelată bătrâna

Bătrâna a fost păcălită printr-o metodă des folosită de hoți. Bărbatul i-a vândut mai multe bunuri femeii, iar ea și-a scos banii puși deoparte pentru a achita. Hoțul a profitat de neatenția bătrânei și a pus mâna pe o sumă mai mare de bani. Din fericire, polițiștii au pus mâna pe hoț înainte ca el să cheltuiască întreaga sumă.

“Prezumtivul autor i-a oferit persoanei vătămate, spre vânzare, bunuri de uz casnic iar când victima şi-a scos toate economiile să achite valoarea bunurilor cumpărate, profitând de un moment de neatenţie, i-a sustras o parte din banii cu care aceasta intenţiona să plătească.   Prejudiciul în valoare de 8.000 de lei a fost recuperat integral, fiind restituit bătrânilor”, a informat poliția.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact