Stiri: Tânără de 18 ani, ucisă la comanda părinților pentru că a refuzat să se căsătorească

 


Tânără de 18 ani, ucisă la comanda părinților pentru că a refuzat să se căsătorească cu bărbatul ales de ei. Pare ireal, dar există căsătorii aranjate chiar și în 2021. Iar tinerele care nu respectă dorința părinților pot avea parte de urmări tragice. Un astfel de caz este și al unei tinere de 18 ani, din Italia.

“Treaba a fost bine făcută”, acestea sunt cuvintele unchiului tinerei Saman Abbas, care a dispărut de mai bine de o lună în Novellara. provincia Reggio Emilia, în timp ce întreaga ei familie s-a mutat în Pakistan.

Tânără de 18 ani, ucisă la comanda părinților

Bărbatul ar fi avut această discuție cu o persoană apropiată, într-o conversație despre fată și tatăl acesteia. Informația a ajuns și în ziarul local Gazzetta di Reggio.

Procurorii susțin că tânăra a fost ucisă chiar de unchiul ei, la ordinul părinților, în noaptea dinspre 30 aprilie pe 1 mai. În aceeași noapte, mama a auzit pe cineva vorbind despre uciderea ei.

„Am auzit-o cu urechile mele, jur că vorbesc despre mine …”, le-a povestit tânărul anchetatorilor, precizând că fata se temea pentru viața ei.

„Dacă nu răspund în următoarele 48 de ore, anunță poliția!”, i-a mai spus aceasta.

Fratele tinerei a declarat că tânăra lui refuza să se căsătorească cu un văr, iar asta a iscat un adevărat scandal, chiar în noaptea crimei.

O înregistrare video ajunsă la anchetatori o arată pe tânără ieșind din casă împreună cu părinții ei. Este ultima dată când ea este văzută în viață. Părinții se întorc în casă, fără ea.


Tânără de 18 ani, ucisă la comanda părinților pentru că a refuzat să se căsătorească


Unchiul ei a ucis-o

Un alt videoclip, realizat pe 29 aprilie, îl arată pe unchiul ei, alături de doi verișori, îndreptându-se către spatele casei cu lopeți.

În noaptea dintre 30 aprilie și 1 mai, Saman, după încă o încercare de evadare la sfârșitul unei discuții, a fost predată unchiului ei, susțin proocurorii.

„Du-te la unchiul tău”, i-ar fi spus ei.

Mai mult, data i-ar fi trimis un mesaj vocal iubitului ei în care dezvăluie că mama ei i-a spus că aceasta este pedeapsa pe care trebuie să o primească o tânără pentru că refuză să se căsătorească cu alesul lor.

El ar fi ucis-o la capătul unei cărări, apoi trupul a fost îngropat sau aruncat într-o fântână.

sursa: stiriromania.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact