STIRI: O profesoară este acuzată că a violat un elev de 16 ani.


 O profesoară de 22 de ani din Oklahoma a fost acuzată de abuz sexual după ce ar fi întreținut relații sexuale cu un elev de 16 ani, la doar două săptămâni după ce și-a început slujba în școala respectivă.

Ashley Waffle se confruntă cu două acuzații de viol și riscă o pedeapsă de 15 ani în spatele gratiilor.

În prezent, este reținută la închisoarea din comitatul Greer. Ashley a început să lucreze la școala Granite din Oklahoma pe 10 octombrie, cincisprezece zile mai târziu, în jurul datei de 25 octombrie, ea a început să-i trimită mesaje minorului pe Snapchat, potrivit DailyMail.

Cum s-a descoperit totul

Departamentul de Poliție Granit a început s-o investigheze pe femeie pe 9 noiembrie, după ce a primit o informație despre o poveste de dragoste între ea și elevul său, a raportat KSWO-TV. 

În timpul anchetei, documentele instanței au dezvăluit că femeia ar fi întreținut relații sexuale cu tânărul de 16 ani de două ori în apartamentul ei, înainte de 9 noiembrie, a informat presa.

Citește și: VIDEO- "Actorul violator" trăia ca-n filme

Missy Berry, un oficial din educație, a emis sâmbătă o declarație în care confirmă că femeia era profesor suplinitor în perioada în care s-a produs incidentul. 

Ea le-a spus părinților că Ashley nu mai este angajată și că școala cooperează cu poliția pe tot parcursul anchetei. Școala este situat în Granite, un oraș mic din comitatul Greer, Oklahoma, care are o populație de 1.628, conform recensământului din 2020.

Au mai avut loc astfel de incidente

Un caz asemănător a avut loc cu un alt profesor al unei școli gimnaziale din Oklahoma în luna mai. Ivy Reneau, în vârstă de 28 de ani, se confruntă cu acuzații grave, după ce a întreținut relații sexuale cu un băiat de 16 ani după ce aceasta i-a spus că „a auzit că o plăcea”. 

Vârsta de consimțământ din Oklahoma este de 16 ani, dar adulții aflați într-o poziție de autoritate pot fi acuzați în continuare pentru relații sexuale cu copii care au vârsta sub 18 ani.

Documentele instanței depuse la Tribunalul Oklahoma County dezvăluie că femeia l-ar fi întâlnit pe acesta la un antrenament de fotbal. Ivy era antrenor de fotbal la momentul în care „a auzit zvonuri că adolescentul o plăcea”, a raportat KFOR, citând documente judecătorești. 

La fel ca Ashley Waffle, Ivy Reneau, ar fi adăugat apoi adolescentul pe Snapchat și i-ar fi trimis fotografii nud și un videoclip indecent pe care adolescentul le-a arătat ulterior și colegilor de clasă.

Un al treilea caz recent a avut loc în St. Louis, Missouri, implicând un profesor suplinitor. 

Brandon Holbrook, în vârstă de 30 de ani, care a fost acuzat că a violat de mai multe ori o elevă de 14 ani, a fost găsit mort în celula sa după ce a fost arestat. Autoritățile au spus că nu este clar care a fost cauza morții lui. 

Se presupune că a întâlnit-o pe fată prin intermediul rețelelor de socializare, iar ulterior a mers la ea acasă de trei ori și a violat-o de fiecare dată.

Sursa: stirilekanald.ro

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact