Stiri: Culiță Sterp filmase noul său videoclip cu câteva ore înainte să bage un șofer în spital. Ce riscă acum cântăreţul


 Victima acestui accident a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, dar medicii au spus că viaţa sa nu e în pericol, astfel că bărbatul a fost externat imediat după investigaţii. 

Poliţiştii sunt de părere că accidentul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate, iar imaginile surprinse de o cameră de bord îl arată pe Culiţă Sterp cum intră în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului.

Acesta se afla în maşină alături de o domnişoară cu care filmase în urmă cu câteva ore noul său videoclip. Culiţă Sterp nu a oprit în locul unde a avut loc coliziunea. 

Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat o valoare de 0,41 miligram per litru alcool pur în aerul respirat. 

Acum, poliţiştii au deschis o anchetă şi fac verificări pentru mai multe dosare: conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, părăsirea locului accidentului, precum şi vătămare corporală din culpă.

sursa: observatornews.roTrimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche

Recomand

Formular de contact